Velkoobchod a distribuce medoviny "Jan Halada"
Nabídka medoviny "Jan Halada" za velkoobchodní ceny je určena pro obchodníky, majitele restaurací a pohostinství, provozovatele zábav a všechny, kteří chtějí ve svém podniku ve východočeském regionu podávat tento lahodný nápoj.
- Medovinu lze odebrat přímo u nás v prodejně, objednat e-mailem, telefonicky nebo poštou. Rozvoz po Hradci Králové 1x týdně zdarma.
- Pro mimohradecké nabízíme 3 měsíce po prvním odběru zásobení provozovny zdarma, po uplynutí této lhůty při odběru nad 15 balení taktéž zdarma.
- Minimální odběr je 1 balení.
- Při prvním odběru požadujeme fotokopii vašeho živnostenského listu.
O medovině
- Medovina nápoj z medu, nápoj našich předků. Opomíjený nápoj, který se právem vrací na výslunní a dostává se mu v posledních letech zadostiučinění u všech věkových kategoriích.
- Historie výroby a pití medoviny je stejně tak stará jako lidstvo samo.
- Dovolujeme si Vám představit medovinu nového typu od nového výrobce, založenou na výběru kvalitních medů a prvotřídní kvasné kultury.
- Teď i Vy máte možnost medovinu JAN HALADA ochutnat a prodávat.
- Při její výrobě bylo přihlíženo k tradici výroby medoviny našimi předky, kterým tento lahodný nápoj zpříjemňoval nejednu chvíli.
- Na zakázku zhotovené kvasné a ležácké tanky pro firmu ČESKÁ VČELA, s.r.o. Rakovník, jsou chloubou pana Halady a ukázkou moderního přístupu výroby potravin, při jejich výrobě se vycházelo z letité zkušeností moravských vinařů.
- Na kvalitu a jakost dohlíží tým podnikové laboratoře ve spolupráci s akreditovanou laboratoří.
- Medovina JAN HALADA je připravovaná za studena a tedy látky, obsažené v medu a příznivě působící na lidský organismus v ní zůstávají nepoškozeny. Právě proto je kladen velký důraz na výběr kvalitního medu. U každého druhu medoviny JAN HALADA je pečlivě přihlédnuto k výběru kvalitních vinných kvasinek, které dávají každému druhu charakteristickou chuť a vůni. Z medu, vody a vinných kvasinek se v přípravně zamíchá medový mošt, určité cukernatosti, který se přepouští do kvasných tanků v kvasírně.Zde pracovníci firmy sledují denně kvalita moštu.
- Po bouřlivém kvašení, které trvá 3 - 5 dní, dochází k zmírnění kvasného procesu a po jeho ukončení přibližně po šesti týdnech je základní medovina stočena do ležáckých sudů do prostorů k tomuto účelu vybudovaných.Při tomto stáčení se medovina takzvaně provětrává. V ležáckých sudech, které musí být naplněny tak, aby bylo zamezeno přístupu vzduchu, medovina pomalu dozrává, její chuť se zjemňuje a uhlazuje. Tento proces trvá 3 až 5 měsíců.
- Určující pro ukončení celého procesu výroby není sama délka procesu, ale vyrovnanost chuti medoviny. A tento krok se sleduje s nejvyšší pozorností. Správné načasování rozhoduje o vyváženosti chutě a vůně výrobku. Na kvalitu a jakost dohlíží pracovníci podnikové laboratoře ve spolupráci s akreditovanou laboratoří. Medovina se stáčí z kalů a je uchystána k poslední úpravě.
- Teď přichází moment pro mistra.
- Moment, který rozhoduje o úspěchu výrobku o jeho prodejnosti.
- Pan Halada dohlíží na přípravu každého druhu medoviny podle originální firemní receptury.
- Esence a byliny dovážené z Francie, z Provance dodávají medovině "JAN HALADA" jedinečnou a neopakovatelnou chuť.
- Firma Včelaření hrou, sdružení přeje svým zákazníkům hezké chvíle příjemného překvapení se skleničkou této unikátní lahodné medoviny.